Dialog, Actiune si Profesionalism in promovarea de catre ONG-uri a voluntariatului in interesul copilului. Cod SMIS 111320. Proiect cofinantat din fonduri europene prin Programul Operational Capacitate Administrativa.

Prima pagina Noutati Despre proiect Rezultate Resurse documentare Comunitatea DAP Dialog social si civic Grupul de discutii Contact

Dialog social si civic

Activitatea de voluntariat cu si pentru copil este un domeniu nereglementat si, poate, prea putin discutat in spatiul public. De aceea dorim sa promovam dialogul social. Aceasta rubrica a fost gândita ca o sesiune de ” intrebari si raspunsuri ” – desfasurata prin chestionare publicate de catre administratorul site-ului – in care fiecare organizatie participanta in proiect va putea adresa intrebari tematice si va putea raspunde, la rându-i, altor intrebari.

Pune o intrebare scriind un mail la adresa dap-voluntar@gmail.com

Intrebari:

Ce parere aveti despre versiunea finala a Propunerii alternativa la politicile publice referitoare la voluntariatul cu si pentru copii, elaborate in cadrul proiectului nostru?

Daca ati relua programul de formare ce credeti ca ar trebui imbunatatit?

Cum apreciati dumneavoastra derulare cursului POLITICI PUBLICE - informare, participare si dialog pentru voluntariat in interesul copilului?

Voluntarii copii beneficiaza de o perioada de repaus saptamanal de minim doua zile consecutive. Dumneavoastra ce parere aveti?

Care credeti ca ar trebui sa fie durata timpului de voluntariat pentru voluntarul copil?

Azi, 5 Decembrie 2018, e Ziua Voluntariatului! Transmiteti-ne opinii, ganduri,
povesti de suflet despre voluntari si voluntariat!


Care ar trebui sa fie limita minima de vârsta pentru ca un copil sa devina “voluntar”?

Care sunt beneficiile activitatilor de voluntariat realizate de copil pentru propria sa dezvoltare?

Prima pagina Noutati Despre proiect Rezultate Resurse documentare Comunitatea DAP Dialog social si civic Grupul de discutii Contact